Lajçak: Jemi këtu për të rritur dinamikën e dialogut (Video)

Qeveria: Qëllimi i dialogut marrëveshja finale me njohje reciproke.-Hoti: Qeveria duhet të ketë transparencë në dialog
I dërguari i posaçëm i Bashkimit evropian Mirosllav Lajçak tha pas takimit pothuajse tri orësh me Kryeministrin Kurti se është biseduar me të për hapat e mëtejmë në dialog, por nuk dha më shumë hollësi.
Lajçak qëndroi në Prishtinë së bashku me dy këshilltarët special nga Franca dhe Gjermania. Ndërkohë Qeveria e Kosovës tha se është e gatshme për arritjen e marrëveshjes përfundimtare me njohje reciproke.(E pergaditi – Burim ZARIQI,Kamera – Berat BAHTIRI )./21Media

Back to top button