“Lajçak dhe dy këshilltarët erdhën për të bërë presion për asociacionin” (Video)

Intervistë me Artan Muhaxhirin, analist politik

Analisti politik, Artan Muhaxhiri, i tha RTV21 se vizita e ndërmjetësit Lajçak dhe e këshilltarëve francez e gjerman është bërë me qëllim të rritjes së presionit ndaj kryeministrit Kurti për zbatimin e Asociacionit.
Bisedën me z. Muhaxhiri e zhvilloi kolegu Burim Zariqi, i cili fillimisht e pyeti se si e vlerëson ai vizitën e këshilltarëve të presidentit francez dhe kancelarit gjerman, si dhe të dërguarit të BE-së në Prishtinë, me gjithë informacionet e pakta që dolën nga ky takim./21Media

Back to top button