Lajm i mirë: Kaloi projektligji për rimëkëmbje ekonomike!

Kjo ngjau  në komisionin për buxhet, e në Parlament?

Komisioni për Buxhet dhe Transfere,  miratoi Projektligjin për Rimëkëmbje Ekonomike, me amendamentet e propozuara nga Partia Demokratike e Kosovës. PDK tha se nëse amendamentet e saj përfshihen ne Ligj, atëherë do ta miratojë edhe në Kuvend./21Media

 

Back to top button