Latifa nga seriali “Kloni” flet për jetën e saj: Kam dashuruar dy persona në të njëjtën kohë

Aktorja Leticia Sabatella e cila portretizon “Latifën” në serialin “Kloni” ka deklaruar ka dashur dy njerëz në të njëjtën kohë dhe se ata dinin për lidhjen.
Letícia ka shpjeguar se si e sheh konceptin e tradhtisë dhe besnikërisë sot, si dhe formimin e llojeve të reja të marrëdhënieve.
“Është e mundur që ju të doni një person dhe të doni gjithashtu një person tjetër. Ckemi? Është një marrëveshje që është e mundur. (Kam dashur) më shumë se dy njerëz në të njëjtën kohë e morën vesh, ishte diçka për t’u kuptuar. A nuk kishte kuptim? Të gjithë e kuptuam që kishte kuptim.”, ka deklaruar ajo.
Sabatella ka treguar se çfarë e konsideron tradhti, përcjell portali rtv21.tv
“Unë do ta konsideroja tradhti diçka që kishte një qëllim, një qëllim për të lënduar. Nëse personi jeton diçka të ligjshme, e cila është e plotë, por që nuk ka ndërmend të lëndojë mua apo tjetrin, sot nuk e quaj tradhti.”, ka thënë ajo.
Tutje ajo ka folur edhe si e sheh martesën në përgjithësi.
“Mendoj se është shumë e rrezikshme, shoh historinë e grave në familjen time, njerëz të mrekullueshëm, të cilët u dënuan me këtë mendim se duhet t’i jetonin këto martesa ekskluzivisht nga mosha 14 deri në 80 vjeç p.sh., shoh dëme emocionale, dëmtim psikologjik, dëmtim i vetëvlerësimit, i realizimeve të pafundme, të pakthyeshme, më shqetëson shumë ky idealizim i martesës, i dashurisë romantike, pritshmëria absurde e njeriut sikur të ishte Zot, burrëror, më duket absolutisht e dëmshme, luftoj kundër saj, krejtësisht e thyer me këtë arsyetim patriarkal, visceralisht, pa peshë”, tha aktorja./21Media

Back to top button