LDK: “Lidhja për të ardhmen”

Abdixhiku: Kosova, peng i arrogancës së pushtetit, LDK-ja duhet t’u prijë proceseve integruese
LDK-ja sot nisi Konventën programore me moton “Lidhja për të ardhmen”, që do të zgjasë dy ditë. Kryetari i kësaj partie, Lumir Abdixhiku, tha se qëllim është hartimi i programit ideologjik dhe qeverisës të LDK-së. Kritikoi qeverisjen aktuale për mungesë guximi, duke theksuar se shteti i Kosovës është peng i popullizmit dhe arrogancës së pushtetit./21Media

Back to top button