LDK zgjedh Kryesinë e re

LDK ka zgjedhur sot Kryesinë e re të partisë pas mbledhjes së Këshillit të Përgjithshëm.

Partisë do t’i prijë Lumir Abdixhiku i mbështetur nga Anton Quni si nënkryetar për Mërgatë, Hykmete Bajrami nënkryetare për politika zhvillimore, Gazmend Muhaxheri për organizim partiak, Lutfi Haziri për bashkëpunim rajonal dhe Doarsa Kica-Xhelili nënkryetare për Marrëdhenie me Jashtë.

Sekretarë janë zgjedhur Sokol Haliti dhe Imri Ahmeti.

Lista e plotë:

Kryetar: Dr. Lumir Abdixhiku

Nënkryetarët

Anton Quni, Nënkryetar për Mërgatë

Dr. Hykmete Bajrami, Nënkryetare për Politika Zhvillimore

Doarsa Kica Xhelili, Nënkryetare për Marrëdhënie me Jashtë

Gazmend Muhaxheri, Nënkryetar për Organizim Partiak

Lutfi Haziri, Nënkryetar për Bashkëpunim Rajonal

Sekretarët

Imri Ahmeti, Sekretar i Përgjithshëm

Sokol Haliti, Sekretar i Degëve Jashtë

Forumet

Dr. Jehona Lushaku Sadriu, Kryetare e Forumit të Gruas

Paris Guri, Kryetar i Forumit Rinor

Anëtarët e Kryesisë

(sipas renditjes alfabetike)

Dr. Alban Zogaj

Dr. Alush Gashi

Arben Gashi

Dr. Ardian Shala

Armend Zemaj

Dr. Avdullah Hoti

Besian Mustafa

Besnik Osmani

Dr. Berat Rukiqi

Besa Gaxherri

Dr. Behxhet Xheladini

Doruntinë Maloku

Driton Selmanaj

Dr. Ekrem Hyseni

Dr. Ema Nikçi Rexha

Florian Dushi

Ilir Ferati

Dr. Izet Sadiku

Ak. Kujtim Shala

Lirije Kajtazi

Mirjeta Kalludra

Dr. Muhamet Hamiti

Ruzhdi Shehu

Rrezarta Krasniqi

Dr. Sibel Halimi

Shkëmb Manaj

Visar Azemi

Dr. Visar Berisha

Vlora Dumoshi

Xhafer Gashi

Xhafer Tahiri.

Back to top button