LDK zyrtarizoi emrat e kandidatëve për kryetar të komunave

1 min read

Lidhja Demokratike e Kosovës-LDK informoi se në mbledhjen e mbajtur sot, kryesia e partisë vendosi për emrat e kandidatëve për kryetar të komunave.

Lutfi Haziri të jetë kandidat për kryetar të Komunës së Gjilanit;

Anton Quni – kandidat për kryetar të Komunës së Prizrenit;

Ilir Ferati – kandidat për kryetar të Komunës së Istogut;

Hyrie Dobrunaj – kandidate për kryetare të Komunës së Deçanit;

Burim Krasniqi – kandidat për kryetar të Komunës së Rahovecit;

Besim Hoti – kandidat për kryetar të Komunës së Klinës;

Bajrush Hoti – kandidat për kryetar të Komunës së Malishevës;

Bexhet Xheladini – kandidat për kryetar të Komunës së Dragashit;

Jeton Biqkaj – kandidat për kryetar të Komunës së Kamenicës;

Ruzhdi Shehu – kandidat për kryetar të Komunës së Junikut.

“Përveç zyrtarizimit të kandidaturave, Kryesia e LDK-së ka marrë vendim për formimin e të gjitha shtabeve zgjedhore të Degëve dhe të Nëndegëve me qëllim të organizimit sa më të mirë të këtij procesi.”, bëri të ditur LDK përmes komunikatës./21Media