Legalizimi i targave në Veri

Ministria e Punëve të Brendshme po u bën thirrje qytetarëve të veriut që të shfrytëzojnë kohën e mbetur prej më pak se një muaji që të regjistrojnë veturat e tyre me targa RKS. Shefja e kabinetit dhe Këshilltarja e Lartë politike në Ministrinë e Punëve të Brendshme, Jeta Tela tha se numri i veturave te regjistruara me targa RKS deri më tani është 9. Ajo ne emisionin 21 drejtpërdrejt tha se Serbia ka ndërmarr një fushate te gjerë duke kërcënuar serbet te cilët po shprehin gatishmëri për legalizim te targave ne veri./21Media

Back to top button