Leonora Brahimi: Punën e sigurimit e kryejmë edhe ne femrat, jo veç burrat

Leonora Brahimi ka zgjedhur një profesion mjaft sfidues për gratë.
Leonora tash e disa muaj e ushtron profesionit e sigurimit në një kompani kosovare.
Ajo sonte në emisionin “StartUp” në RTV21 tregoi se ka pritur që në fillim të paragjykohet, por siç tha ajo për këtë profesion ka pranuar lëvdatat.
“Paragjykime nuk kam pasur aq shumë sa i kam pritur”, tha ndër tjera Brahimi.

Duke e sfiduar vetën në këtë profesion, Leonora thotë se është mjaft e kënaqur dhe puna që ajo e bënë e dëshmon më së miri se “punën e sigurimit nuk e kryejnë vetëm burrat, por edhe ne gratë”./21Media

Back to top button