Aplikon investitori i parë, projekti kap shifrën 130 milionë euro

Aplikon investitori i parë, projekti kap shifrën 130 milionë euro

Kompania me kapital gjermano-kosovar “Solar Kosova 20-20” është investitori i parë që ka dorëzuar aplikacionin për statusin e investitorit strategjik, në kuadër të Ligjit për Investime Strategjike. Projekti në fushën e energjisë së ripërtritshme, do të ketë mbi 500 të punësuar dhe kap shifrën e 130 milionë eurove./21Media