Pronarët e shtëpive për legalizim paguajnë vetëm 1 Euro për meter katror

Pronarët e shtëpive për legalizim paguajnë vetëm 1 Euro për meter katror

Nga pesë shkurti i këtij viti është ndërprerë legalizimi i objekteve të ndërtuara pa leje me arsyetimin se Ministria e Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor ka përgatitur ligjin e ri për këtë çështje. Ky ligj është në qeveri dhe pritet të miratohet muajin e ardhshëm. Me ligjin e ri për legalizimet qytetarët do të paguajnë për shtëpitë e tyre vetëm 1 Euro për metër katror, kurse për shtëpitë e ndërtuara deri në vitin 2004 nuk do të ketë taksa fare./21Media