Ministri i Arsimit, Ramë Likaj dhe kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj thanë se janë të përgatitur të nisin fillimin e vitit të ri shkollor më 14 shtator.

U bë e ditur se ka filluar edhe testimi për Covid-19 i disa mësimdhënësve në nivel vendi./21Media