Takohen partnerët e koalicionit.-Limaj: Koha për marrëveshje gjithëpërfshirëse me Serbinë, me njohje reciproke 

Takohen partnerët e koalicionit.-Limaj: Koha për marrëveshje gjithëpërfshirëse me Serbinë, me njohje reciproke 

Kryeministrit Avdullah Hoti dhe  partnerët e  koalicionit qeverisës zhvilluan takim në të cilin ndër të tjera u diskutua rreth  dialogut me Serbinë dhe takimit që pritet të mbahet mes palëve më 4 shtator ne Shtëpinë e Bardhë në Uashington. Pas takimit kryetari I Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj tha se është koha për marrëveshje gjithëpërfshirëse me Serbinë, me njohje reciproke. Kosova ka president dhe koalicioni është stabil./21Media