Limaj rizgjedhet kryetar i Nismës Socialdemokrate (Video)

Limaj: Nisma si parti e moderuar do të vazhdoj me politika sociale

Fatmir Limaj është rizgjedhur kryetar i subjektit politik të Nismës Socialdemokrate. Limaj mori besimin e të gjithë delegatëve të cilët ishin prezent në Kuvendin e 2-të zgjedhor të Nismës. Në fjalën e tij pas rizgjedhjes, ai ka falënderuar delegatët për besimin e dhënë duke thene se Nisma si parti e moderuar do të vazhdoj me politikat sociale dhe do te jete zë i fuqishëm opozitarë./21Media

Back to top button