Liqenet e Badovcit dhe të Batllavës po mbushen me ujë…

Reshjet ndikuan edhe në përmirësimin e furnizimit me ujë të pijshëm

Krahas dëmeve të reshurat e kanë edhe një dimension pozitiv.  Ndikojnë në përmirësimin e furnizimit me ujë të pijshëm.  Në Liqenet e Badovcit dhe të Batllavës u shënua rritje e nivelit të ujit pas reshjeve më të reja të shiut dhe të borës.(E pergaditi-  R T V  2 1 ). /21Media

Back to top button