Laborantët e Institutit të Shëndetit Publik flasin për sprovat në punën e përditshme

Laborantët e Institutit të Shëndetit Publik flasin për sprovat në punën e përditshme

Po bëhen dhjetë muaj që kur filloi testimi për koronavirus në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës. Natyra e këtij testimi kërkon përgjegjshmëri të plotë. Laborantët e këtij instituti flasin për punën dhe sprovat e tyre…)./21Media