Në Gjakovë nis punimet Forumi Rinor për punësim

Në Gjakovë nis punimet Forumi Rinor për punësim

Nën patronatin e Presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi,  ka nisur edicioni i dytë për Evropë Qendrore dhe Lindore i Forumit Ndërkombëtar Rinor për Punësim të Gjelbër 2019. Përmes këtij forumi synohet promovimi i punësimit të gjelbër në favor të të rinjve në Kosovë./21Media