Edhe Barcelona ndodh të refuzohet Futbollisti i gjigantit anglez, Chelseas,  Cesar Azpilicueta ka deklaruar se është i lumtur që për të është intetresuar Barcelona, por ka shtuar se është i fokusuar vetëm te skuadra angleze. Ai ka thënë do të qëndrojë te Chelsea pasiqë e dëshirojnë. “E vërteta është se unë tan jam duke menduar vetëm për Chelsean, dhe më duan këtu. Kam pesë vite që kam këtu, dhe së fundi kam zgjatur kontratën time”, ka deklaruar Azpilicueta. Ndryshe, Cesar Azpilicueta ka nënshkruar me Chelsean vitin e kaluar./21Media

Edhe Barcelona ndodh të refuzohet
Futbollisti i gjigantit anglez, Chelseas,  Cesar Azpilicueta ka deklaruar se është i lumtur që për të është intetresuar Barcelona, por ka shtuar se është i fokusuar vetëm te skuadra angleze.
Ai ka thënë do të qëndrojë te Chelsea pasiqë e dëshirojnë. “E vërteta është se unë tan jam duke menduar vetëm për Chelsean, dhe më duan këtu. Kam pesë vite që kam këtu, dhe së fundi kam zgjatur kontratën time”, ka deklaruar Azpilicueta.

Ndryshe, Cesar Azpilicueta ka nënshkruar me Chelsean vitin e kaluar./21Media

Image result for Cesar Azpilicueta