Lopët e tërbuara sulmojnë fermerët, policia vret dy prej tyre

Gjashtë lopë që u larguan nga një kamion transportues mbajtën policinë e Muhldorfit të Gjermanisë në këmbë të enjten. Ato sulmuan dy fermerë.
Dy fermerët nuk mundën t’i zbusnin kafshët.

Lopët u treguan agresive duke sulmuar fermerët. Dy prej tyre u qëlluan nga policia, dy të tjera u kapën dhe dy janë ende në kërkim. Në kërkimin e tyre janë përdorur edhe dronët, shkruan Bild.

Si masë paraprake, linja hekurudhore midis Mühldorf dhe Landshut u mbyll përkohësisht.

Policia e Mühldorf ka nisur ndjekjen e kafshëve me disa makina patrullimi dhe mbështetjen e policisë federale./21Media

Back to top button