LSDM: Tash e shohim se sa e rëndësishme është të jesh anëtar i NATO-s

Ajo që po ndodh këto ditë, agresioni ushtarak kundër Ukrainës dhe kërcënimi ndaj sovranitetit të saj, tregon se sa lehtë mund të rrezikohet edhe siguria e qytetarëve.
”Si një vend i vogël, kjo na tregon se sa i rëndësishëm është anëtarësimi në NATO për ne, për Maqedoninë e Veriut”, thuhet në kumtesën e LSDM-së.
Nga LSDM theksojnë se përmbushje e objektivit strategjik për të qenë anëtare e NATO-s do të thotë siguri e qytetarëve.
”NATO për ne do të thotë sovranitet dhe integritet i garantuar territorial. Sot ne mund të shohim qartë. Nuk ka çmim për paqen dhe qetësinë e qytetarëve, sigurinë që kemi dhënë me anëtarësimin në NATO”,  thuhet mes tjerash në kumtesë./TV21

Back to top button