Një luan tash një vit mbahet në “Majen e Zezë” në Gjilan

Një luan tash një vit mbahet në “Majen e Zezë” në Gjilan

Një luan kohë më parë është vendosur në kompleksin turistik “Maja e Zezë” në Stanqiq të Gjilanit. Në Agjencinë e Ushqimit dhe veterinës thonë se hyrja e luanit në Kosove nuk është evidentuar si import i rregullt. Sipas zyrtarëve të Agjencisë së Veterinës gjendja shëndetësore e luanit është e mire. Janë siguruar edhe kushte për akomodimin e luanit.(Teksti Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media