Lufta kundër dhunës me bazë gjinore vazhdon të jetë prioritet i EULEX-it

1 min read

Vjosa Osmani: Të respektohen të drejtat pronësore

Misioni i Bashkimit Evropian për Sundimin e Ligjit në Kosovë (EULEX) Forumi për Lidership dhe Diplomaci, kanë organizuar diskutimin me temën “Të drejtat pronësore dhe dhuna në familje”. E pranishme në këtë diskutim ishte presidentja e vendit, Vjosa Osmani e cila tha se shumë raste të dhunës e vrasjeve ndaj grave do të mund të parandaloheshin nëse institucionet do të kishin përfunduar punën e tyre ashtu siç duhet e atëherë kur duhet./21Media