1 Maji: Më shumë festë, se protestë…

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Një numër jo i vogël i punëtorëve këtë ditë e kaloi në Gërmi

Në Kosovë, megjithatë, në Ditën e Punëtorëve ka më shumë festë sesa protestë, ndryshe nga shtetet perëndimore, ku 1 Maji është para së gjithash ditë proteste e punëtorëve kundër nëpërkëmbjes të të drejtave të tyre, me kërkesa të ngulmta në radhë të parë për kushte më të mira pune dhe për paga të dinjitetshme. Një numër jo i vogël i punëtorëve këtë ditë e kaloi në Gërmi.(Teksti-Lirie Dibrani
kamera- Fatos Veseli)./21Media