Makina e rrallë nga druri shitet në ankand

Një makinë e rrallë e bërë prej druri nga një mësues 35 vjet më parë është shitur për 2500 funte në ankand.

Mësuesi, John Brazier, nga Bristol, e kishte bërë makinën prej druri nga një komplet në vitet 1980 dhe e përdori atë si makinën e tij familjare për 13 vjet.

Ai e shiti atë në ankand të premten për 2500 £, në Auctioneum në Bath.

“Doja që njerëzit ta shihnin atë sepse është për të ardhur keq që ajo thjesht të kalbet në garazhin tim”, tha zoti Brazier për vendimin e tij për të shitur makinën.

Brazier tha se ai fillimisht vendosi të ndërtojë makinën si një “sfidë”.

“Më pëlqejnë sfidat”, tha ai.

Ai e regjistroi makinën në vitin 1988 dhe ajo do të bëhej e njohur nga studentët e tij në Shkollën Gjithëpërfshirëse të Brislington si “Popemobile”.

Ai kishte një çmim udhëzues prej 2,000 deri në 3,000 £./21Media

Back to top button