Manastiri i Deçanit, duke pritur drejtësinë

Njohësit e integrimeve: Të mos kontestohet vendimi i Kushtetueses
Është rikthyer në diskursin politik dhe juridik çështja e 24 hektarëve të pretenduar nga Manastiri i Deçanit, dhe të justifikuara nga një vendim i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, sipas të cilit Manastiri i Deçanit është pronar i kësaj sipërfaqeje, e cila kundërshtohet nga banorët lokalë.(Teksti-Fitore Ademi, kamera:Kushtrim Rrmoku)./21Media

Back to top button