Mango prezanton koleksionin për kthimin në shkollë dhe në punë

Koleksioni për rikthimin në shkollë dhe në punë nga Mango karakterizohet nga stili shumë urban që theksojnë elegancën dhe thjeshtësinë.

Tonet të shumëllojshme janë të përfshira në këtë koleksion por disa prej tyre karakterizohen me printe të ndryshme. I gjithë ky stil është i përshtatshëm për temperaturat e sezonës së vjeshtës. Pikat kryesore të koleksionit Back to Work përfshijnë fustana, xhaketa, pantollona, komplete të ndryshme që vënë në pah elegancën dhe thjeshtësinë, e që janë të përshtatshme jo vetëm për ditët e punës, por edhe për evente të ndryshme apo edhe për një darkë me shoqëri.

Kurse, pikat kryesore të koleksionit Back to School përfshijnë bluzat, jaknet, xhinset, fustanet dhe shumë rroba të ndryshme që theksojnë stilin bazik, uniform dhe sportive të fëmijëve.

Për të përcjellur të gjitha aktivitetet e përditshmërisë së fëmijëve është koleksioni i Mango, me shumë rehati dhe stil në klasat dhe këndet e lojërave, ku ata do të ndajnë edhe një vit me histori të ndryshme, të qeshura, lojëra… dhe evente të ndryshme për fëmijë.

Këto koleksione ju mund t’i eksploroni në dyqanet e Mango në Albi Mall dhe tek Pallati i Rinisë. Por, edhe përmes rrjeteve sociale të Mango @mangostores_kosovo.

Tekst i sponsorizuar.

Back to top button
close button