Mantelbardhët vitin 2020 e quajnë më sfiduesin

 

Që nga fillimi i pandemisë e deri tash në në Kosovë janë regjistruar mbi 52 mijë persona të infektuar me Covid 19. Mbi 43 mijë persona figurojnë të shëruar dhe mbi 1300 të tjerë të vdekur.

Drejtuesit e tri klinikave kryesore që u përballën me fluksin e të infektuarve flasin për përvojat e tyre gjatë në pandemi. Vitin 2020 e cilësojnë si vitin më të rëndë gjatë përvojës së tyre në shërbim të pacientëve./21Media

Back to top button