Pas reshjeve të pandërprera të borës mbrëmë, ministria e Infrastrukturës njoftoi se të gjitha rrugët rajonale dhe nacionale janë të kalueshme edhe pse në disa pjesë është dashur intervenimi i tyre.

Si pasojë e reshjeve të borës, gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës njoftoi se kanë ndodhur 27 aksidente./21Media