Zgjedhjet 2020 në Mal të Zi- Intervistë me Mark Gjonajn në Nju-Jork

Zgjedhjet 2020 në Mal të Zi- Intervistë me Mark Gjonajn në Nju-Jork

Me moton “TË BASHKUAR JEMI MË TË FORTË”, Diaspora shqiptare në SHBA, e mbledhur rreth Koalicionit të organizatave shqiptaro-amerikane nga Mali i Zi, dhe këshilltari i qytetit te Nju Jorkut, Mark Gjonaj, u bëjnë thirrje qytetarëve shqiptarë në Mal të Zi që në zgjedhjet e 30 gushtit, që edhe pse të ndarë tashmë në dy lista, të votojnë shqip, të votojnë për kandidatët shqiptarë dhe të sigurojnë një përfaqësim më gjithëpërfshirës dhe të denjë të shqiptarëve në parlamentin e Malit të Zi”.

Intervistën më këshilltarin e qytetit të Nju- Jorkut Mark Gjonaj, e zhvilloi kolegu Halil Mula./21Media