Marrëdhëniet tregtare SHBA- Kosovë u diskutuan në takimin e Bislimit dhe Muratit me nënsekretaren Lago

Marrëdhëniet tregtare SHBA- Kosovë ishin temë e diskutimit të zëvendëskryeministrin e parë të Kosovës, Besnik Bislimin dhe ministrin e Financave, Hekuran Murati me nënsekretaren e Tregtisë për Tregtinë Ndërkombëtare (ITA) të SHBA-së, Marisa Lago.

ITA njoftoi në Tëitter për takimin ku zotur për rritjen e angazhimit tregtar në të gjithë Ballkanin Perëndimor.

“Sot, nënsekretarja Lago u takua me zëvendëskryeministrin e parë të Kosovës Besnik Bislimi dhe Ministrin e Financave, Punës dhe Transfereve Hekuran Murati, për të diskutuar marrëdhëniet tregtare SHBA-Kosovë dhe zotimin e tregtisë për rritjen e angazhimit në të gjithë Ballkanin Perëndimor”, ka shkruar ITA./21Media

Back to top button