Reka: Kjo është një iniciativë jozyrtare e ministrit Cakaj, ne nuk jemi të njoftuar.-Hoti: Kosova dhe e Shqipëria kanë kapacitete të limituara ekonomike

Reka: Kjo është një iniciativë jozyrtare e ministrit Cakaj, ne nuk jemi të njoftuar.-Hoti: Kosova dhe e Shqipëria kanë kapacitete të limituara ekonomike

Dy marrëveshjet për politikën e jashtme mes Kosovës dhe Shqipërisë, që priten të nënshkruhen në mbledhjen e radhës të dy qeverive, po shihen si shumë të nevojshme, duke u zbatuar edhe në praktikë dhe përmes iniciativave zyrtare, e jo të mbesin vetëm në letër. Ministria e Integrimit Evropian e Kosovës shpreh gatishmërinë që të takohen me ministritë e Shqipërisë për ta hartuar një plan të punës së përbashkët.