Brendi Britanik planifikon të hap 12 dyqane në Kosovë

Brendi Britanik planifikon të hap 12 dyqane në Kosovë

Pas suksesit qe ka pasur në të gjithë Lindjen e Mesme dhe në Evropë, brendi britanik Matalan tani edhe në Kosovë. Me ndihmën e operatorit të vetëm dhe kryesor kosovar dhe bartësit ekskluziv Emporium Group në Prishtinë./21Media