“Për bujqësi të qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural në Kosovë”

I pranishëm në konferencë do te jetë edhe kryeministri

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, sot organizon konferencën “Për bujqësi të qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural në Kosovë”, ku merr pjesë kryeministri Ramush Haradinaj.

“Të pranishëm në këtë konferencë do të jenë, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ministri i MBPZHR-së, Nenad Rikalo, përfaqësuesi special i Zyrës së BE-së në Kosovë, Luigi Bruso, si dhe drejtues e përfaqësues të organizatave ndërkombëtare, të cilat në vazhdimësi kanë ndihmuar dhe po e ndihmojnë bujqësinë në Kosovë”, ka njoftuar MBPZHR-ja.

Konferenca nis në ora 9:00./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button