“NATO dhe Ballkani Perëndimor“ organizohet në bashkëpunim me KFOR-in

“NATO dhe Ballkani Perëndimor“ organizohet në bashkëpunim me KFOR-in

Qendra Kosovare për Studime të Sigurisë (QKSS) organizon ligjëratën/diskutimin “NATO dhe Ballkani Perëndimor“ që organizohet në bashkëpunim me KFOR dhe mbahet nga Zëvendës Asistenti i Sekretarit Gjeneral NATO, John Manza.

Ligjerata pritet te fillojë në orën 16:00.

Në diskutim të pranishëm do të jenë: John Manza, Zëvendës Asistent i Sekretarit Gjeneral të NATO-s dhe Florian Qehaja, Drejtor Ekzekutiv në QKSS.