Mot me kthjellime dhe zhvillime vranësirash

Mot me kthjellime dhe zhvillime vranësirash

Gjatë ditës së sotme moti në Shqipëri parashikohet të jetë me kthjellime dhe zhvillime vranësirash.

Era do të jetë me drejtim Verilindje-Veriperëndim 1-18m/sek, erë me rrahje dhe intensive përgjatë vijës bregdetare. Deti i forcës 4 me lartësi vale 2.2 metër.

Temperaturat parashikohen të jenë:

QYTETET

Temperaturat në °C

Shkodër

12/30 diell

Kukës

14/27   re diell

Lezhë

16/30   diell

Dibër

8/25   re diell

Durrës

17/33   diell

Tiranë

17/32  re diell

Elbasan

16/31   re diell

Berat

12/33   re diell

Vlorë

14/30   diell

Korcë

11/22    re diell

Gjirokastër

17/31  re diell

Sarandë

18/31   re diell