Mbahet takimi i radhës për Komisionin e të Vërtetës dhe Pajtimit

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, do të mbajë takimin e radhës për themelimin e Komisionit për të Vërtetën dhe Pajtimin

Thaçi gjatë prezantimit të idesë, patë thënë se me këtë iniciativë do të ndërtohet një e ardhme më të mirë për të gjithë.

“Që të themi të vërtetën dhe të pajtohemi për të kaluarën tonë. E mbi këtë të vërtetë dhe pajtim, pastaj të ndërtojmë të ardhmen tonë”, kishte theksuar  Presidenti Thaçi.

Takimi nis në ora 10:00.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button