Tryeza do të shërbejë për të diskutuar për përgatitjene institucioneve për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor

Tryeza do të shërbejë për të diskutuar për përgatitjene institucioneve për mbarëvajtjen e procesit zgjedhor

Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) me përkrahje të Departamentit të Shtetit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, organizon takimin në  Prizren, duke filluar nga ora 10:00 ku do të diskutohet për drejtësinë në zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2017.

Tryeza titullohet “Drejtësia në zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2017” dhe do të shërbejë për të diskutuar për përgatitjen dhe gatishmërinë e institucioneve të drejtësisë dhe sigurisë në sigurimin e mbarëvajtjes së procesit të zgjedhjeve.