Zero Pozitive, Stone Castle, ndihmojnë familjet në nevojë

Zero Pozitive, Stone Castle, ndihmojnë familjet në nevojë

Kompania Zero Pozitive dhe kultivuesja e verës Stone Castle, në bashkëpunim me Komunën e Obiliqit, ndihmuan mbi 100 familje në asistencë sociale me pako ushqimore dhe veshmbathje. U tha se ky veprim sadopak do t’u lehtësojë gjendjën këtyre familjeve./21Media