17 kompani janë vetëm nga Bosnja

17 kompani janë vetëm nga Bosnja

U  hap panairi ndërkombëtar i agrobiznesit, ushqimit dhe pijeve “Agrokos”, në të cilin po marrin pjesë mbi 100 kompani nga vendi, rajoni dhe më gjerë.

Bekim Xhafa nga CEO theksoi rëndësinë e panairit për promovimin e produkteve dhe për shkëmbimin e kontakteve me partnerë.

Po ashtu edhe përfaqësuesi i Odës Ekonomike të Federatës së Bosnjës, Emir Pashiq, theksoi se në këtë panair po marrin pjesë 17 kompani nga ky shtet, sipas të cilit shkrehin interes për bashkëpunim.

Ndërsa, përfaqësuesja e Odës së Afarizmit të Kosovës, Qëndresa Ibrahimi tha se panairi është një ngjarje me rëndësi për zgjerim të biznesit dhe krijimin e kontakteve me partnerë.

Ajo ftoi bizneset që t’i japin prioritet edhe sektorit të bujqësisë, ngaqë është shtytës i zhvillimit.

Panairi i edicionit 19-të do të jetë i hapur prej 23-25 tetor në sallën “1 Tetori”.