Mbi 6 mijë e 300 targa të përkohshme janë administruar

Që nga e hëna, kur Qeveria e Kosovës ka vendosur masën e reciprocitetit për targa të përkohshme të automjeteve nga Serbia deri të mërkurën, Agjencia për Regjistrim Civil ka administrar 6 mijë e 375 targa të përkohshme.
“Gjatë periudhës 20 – 22 Shtator 2021, Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), respektivisht Agjencia për Regjistrim Civil (ARC), ka administruar gjithsej 6375 targa të përkohshme në të gjitha Pikat e Kalimit Kufitar (PPK) dhe Qendrat e Regjistrimit të Automjeteve në mbarë territorin e Republikës së Kosovës.”, ka informuar sot MPB./21Media
May be an image of text that says 'UBLIKA OSOVES AGJENCIA REGJISTRIMIT TARGAT PERKOHSHME Të dhënat statistikore PIKAT KALIMIT KUFITAR DHEU BARDHE 1616 E REGJISTRIMIT Të AUTOMJETEVE PRISHTINE 341 MERDARE 1309 MUÇIBABE- 695 KAMENICE 112 VERMICE -291 FUSHE KOSOVE 154 KULLE 231 GJILAN 205 HANI ELEZIT 134 SHTERPCë 139 MUTIVODE DRAGASH 75 OBILIQ STANÇIQ 75 JARINJE 13 LIPJAN 142 BERNJAK 11 VITI 62 PRIZREN GLLOBOQICE- 3 QAFE PRUSHI 82 VUSHTRRI 33 MORINE 0 NOVOBÄRDE- 68 MITROVICA 90 FERIZAJ 17 KLINE-19 PEJE 22 ISTOG-20 MITROVICE- 31 GJAKOVE-5 HANI ELEZIT 2 GLLOGOC 2 12 POTOK ZVEÇAN 19 4465 1910 20 TAO 2021'

Back to top button