Mbi 900 ankesa për policët e Kosovës…

Mbi 100 të suspenduar e mbi 90 të arrestuar!
Policët e Kosovës shquheshin dikur në rajon për korrektësinë dhe punën profesionale. Mirëpo duket se qytetarët në shumë raste kanë filluar të shprehin pakënaqësitë e tyre karshi punës se një numri të policëve. Vetëm sivjet janë mbi 900 ankesa në Inspektoratin Policor të Kosovës. Ky institucion sivjet ka rekomanduar suspendimin e mbi 100 policëve, ndërkaq mbi 90 të tjerë janë arrestuar./21Media

Back to top button