Mbillen fidane për nder të Ditës së Tokës

Në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari” po mbahet ceremonia e mbjelljes së fidanëve për nder të Ditës së Tokës.

Ky projekt i iniciuar nga Limak po karakterizohet nga pjesëmarrja e fëmijëve të stafit punonjës të Limak-ut, në ceremoninë e mbjelljes së fidanëve dhe si shenjë falënderimi për ta, pranë secilës pemë të mbjellë do të shënohet emri i fëmijës që kontribuon në mbjelljen e fidanit.

Në këtë ceremoni do të flasë edhe drejtori i Limak-ut Haldun Kokturk.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button