Mblidhet komisioni për Mjedis, shqyrtohet Projektligji për rrugët

Komisioni për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim do të mblidhet sot.

Ky komision pritet që sot nga ora 13:30 ta bëjë shqyrtimin e Projektligjit për rrugët.

Back to top button