Mbrojtja e Thaçit dhe të tjerëve kërkon dorëzimin e materialeve shfajësuese

Konferenca mbi ecurinë e çështjes ndaj ish-krerëve të UCK-së
Në konferencën mbi ecurinë e çështjes ndaj ish-presidentit Hashim Thaçi dhe të tjerëve në Hagë, avokatët kërkuan që prokuroria t’u vë në dispozicion menjëherë dokumentet të cilat lidhen me materialet shfajësuese./21Media

Back to top button