Më 1 dhe 2 shtator seanca e radhës ndaj Gucatit e Haradinajt

1 min read

Gjykata Speciale ka caktuar seancën e radhës për dy zyrtarët e Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinajt të cilët janë të akuzuar dhe po mbahen në Hagë për veprën penale të pengimit të administrimit të drejtësisë.

Sipas njoftimit nga Dhomat e Specializuara, këto seanca do të mbahen më 1 dhe 2 shtator.

Gucati dhe Haradinaj ngarkohen se kanë bërë komente nënçmuese kundër dëshmitarëve të mundshëm dhe në mënyrë të përsëritur shprehen synimin e tyre për të dëmtuar punën e Dhomave të Specializuara.