Me mërgimtarët tanë në Zvicër dhe në Gjermani

Të integruar plotësisht në jetën dhe sistemet e këtyre shteteve
Një reportazh i realizuar nga kolegu, Bahtir Cakolli, në Gjermani dhe në Zvicër, vë në spikamë jetën e mërgimtarëve tanë, të cilët tashmë janë integruar plotësisht jo vetëm në këto shtete, por edhe më gjerë./21Media

Back to top button