Serbia pasivizon adresat e shqiptarëve...

Serbia pasivizon adresat e shqiptarëve…

vËshtë bërë dorëzimi i dy shtëpive të ndërtuara për dy Familje Shqiptare në Banjë të Siarinës dhe Medvegjë,  njëra për familjen e Agim Pajaziti në Banjë të Siarinës dhe për Agim Osmani në Medvegjë nee vlere mbi 50 mijë euro. Ndërtimin e shtëpive e beri shoqata humanitare “Medvegja në Zvicër. Kjo shoqatë për 30 vjet asnjëherë̈ nuk kanë kursyer mundin e as djersën për t’u dalë në ndihmë atyre që kanë nevojë. Në Medvegjë kohë më parë është hapur edhe zyra e këshillit Kombëtar Shqiptar. Serbia vazhdon me pasivizimin e adresave të shqiptarëve.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media