Mehaj: Kosova duhet t’i ketë mbi 20 mijë rezervistë vullnetarë

Ministri i mbrojtjes Armend Mehaj, gjatë raportimit para komisionit për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes, tha se Kosova duhet t’i ketë mbi 20 mijë rezervistë vullnetarë. U diskutua gjithashtu rreth fondit të sigurisë, të cili opozita e quajti antikushtetues, sidomos vendimin e qeverisë për të mbajtur sekret shumën e mbledhur për këtë fond./21Media

Back to top button