Pandemia, mungesa e emrave në listat zgjedhore...

Pandemia, mungesa e emrave në listat zgjedhore…

Mërgata e Kosovës, e cila ka shprehur interesim për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit, po përballet me pengesa të ndryshme. Mungesa e emrave në listat zgjedhore dhe masat kundër pandemisë, janë vetëm disa prej problemeve për ta realizuar këtë detyrim qytetar.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media