Mërgata, si gjithëmonë, ndihmon vendin e vet! (Video)

1 min read

 Për 13 vjet dërgoi në Kosovë rreth nëntë miliardë euro, vjet mbi 980 milionë euro

Gjithsecili që gjykon në mënyrë sadopak racionale s’ka se si të mos ketë konsideratë dhe ta çmojë pafundësisht kontributin e mërgatës në të gjitha etapat e rënda nëpër të cilat kaloi Kosova.

Por mërgata vazhdon të ndihmojë edhe tani. Në këtë kontekst dy të dhëna domëthënëse: mërgimtarët për 13 vjet i dërguan në Kosovë rreth nëntë miliardë euro për familjarët e tyre. Ndërsa, vjet mbi 980 milionë euro.( Teksti-Lirie Dibrani, kamera: Lulzim Fana)./21Media